21-10-07

SIMSESSIES: IR 0-5-6 & IR 0-5-7

Zondagmorgen liep de wekker af om 5u30 Obepaald. Het behoort ook tot het leven van een lijnpiloot. Er stonden 2 simsessies gepland om 7u te Brussel. Toen het overgrote deel van België nog lag te genieten van zijn nachtrust steeg ik op vanaf Oostende. We zouden oefenen op non-precision approaches. Ik maakte een paar NDB-approaches, VOR-approaches, Localisers-approaches en Locator-approaches in het virtuele Oostende, Kortrijk en Antwerpen telkens gevolgd door een go-around op de minimum hoogtes.
 
sim300


Morgen maandag om 9u staat mijn 2 progress-check op het programma. Deze gaat door op de Piper Archer III te Oostende. Het KMI voorspelt alvast het volgende:"Eerst veel wolken en nevelig maar geleidelijk opklaringen vanaf het oosten. In de ochtend kans op aanvriezende mistbanken in het oosten en nog kans op enkele druppels over het westen". Ik kan me dus verwachten aan  vliegen in IMC.

11:37 Gepost door Steven | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ATPL questions ben al een tijdje mee aan het volgen wat er allemaal gebeurd...knap werk... ben nu zelf ook bezig met ATPLn en vraag me af of je het gestudeerd hebt met vragen die je online kan oefenen? welke vraagdatabase heb jij gebruikt? tx for the info

Gepost door: kriz | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.