22-04-09

URSEL AVIA SHOW GAAT NIET DOOR

Betreft : Ursel Avia  Show 2009

 

Ecologische en milieu aspecten, rijkelijk laat geformuleerd door het Vlaams Departement LNE (leefmilieu, natuur en energie) ten aanzien van de status van het militair domein, zijn vliegveld en burgervliegclubs; het uitblijven van de nodige gunstige adviezen van gemeente en  provincie  in het kader van een toelating van het federale ministerie van Mobiliteit (Directoraat-generaal Luchtvaart) hebben het opzet en initiatief van Ursel Avia Show ernstig aangetast op acht weken van het geplande evenement.

 

Gezien de precaire omstandigheden en toenemende tijdsdruk die een zware hypotheek leggen op onze organisatie werd door het Organisatie Team van UAS, met heel veel tegenzin maar voldoende realisme, beslist de geplande Ursel Avia Show in 2009 uit te stellen en op te schuiven naar een geschikte datum in 2010.

 

Het afgelopen jaar werden kosten nog moeite gespaard. Honderden uren van voorbereiding, vergaderen en coördinatie, de inzet van schitterende medewerkers voor de promotie van een luchtvaart event op het Urselse vliegveld……..We nemen dit dan ook graag mee in onze toekomstplannen.

 

Mogen wij u van harte danken voor de steun in aanloop naar Ursel Avia Show.

 

met dank voor uw begrip,

 

Namens het Ursel Avia Show team.

 

 

Jo Van de Woestyne

director@urselavia.be

21-04-2009

12:13 Gepost door Steven | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.